Reklama

Jeśli jest ktoś komu chcielibyście podziękować lub sprawić niespodziankę, wystarczy wejść na stronę sklepu internetowego klm.com/wannagives i wybrać upominek spośród szerokiej gamy propozycji. Do wyboru są m.in. kosmetyki, słodycze, kwiaty, biżuteria czy zabawki dla dzieci. Na platformie można także wybrać dodatkowe udogodnienia dla obdarowywanej osoby w czasie lotu, np. więcej miejsca na nogi w Klasie Ekonomicznej, preferowane miejsce na pokładzie lub lampkę szampana serwowaną standardowo gościom Klasy Pierwszej. Do takiego podarku można dołączyć również osobisty liścik.

Reklama

Mile zaskoczyć można wszystkich podróżujących na trasach międzykontynentalnych z wylotem z Amsterdamu lub na dłuższych trasach europejskich. Za prezenty można płacić zarówno w euro, jak i milami nagrodowymi zebranymi w programie lojalnościowym Flying Blue. Darmowe wirtualne podarki można przesyłać w postaci kartek okolicznościowych za pośrednictwem Facebooka lub LinkedIn.

- W przeszłości otrzymywaliśmy dużo zapytań za pośrednictwem portali społecznościowych o możliwość sprawiania niespodzianek podróżnym w czasie lotu, np. z okazji miesiąca miodowego, urodzin lub innej rocznicy. Dlatego, aby wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych pasażerów postanowiliśmy wprowadzić tak nowatorską usługę. Z pewnością obdarowanie bliskich osób upominkiem w przestworzach może sprawić, by podróż stała się dla nich wyjątkowym przeżyciem i miłym wspomnieniem – powiedziała Chloe Marchand, Dyrektor Generalna Air France KLM w Polsce.

Reklama

Warto wspomnieć, że linia KLM słynie z innowacyjnych pomysłów, w tym organizowania niespodzianek dla swoich podróżnych. W czerwcu tego roku holenderska Królewska Orkiestra Concertgebouw dała na pokładzie samolotu lecącego do São Paulo niezwykłe dwa minikoncerty inaugurujące światowe tournée z okazji 125 rocznicy jej istnienia. Muzycy wykonali m.in. utwory Mozarta i Beethovena. W tym samym miesiącu również pasażerowie lotu do Hong Kongu zostali mile zaskoczeni kolacją przygotowaną przez słynnego holenderskiego szefa kuchni Richarda Ekkebus, który wszystkie dania przygotował na pokładzie samolotu.

Reklama
Reklama
Reklama